Kako su poznati Bosanci i Hercegovci dočekali 2023.: Od kućne atmosfere, restorana do egzotičnih destinacija

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram

Ispratili smo 2022. i dočekali 2023.. Neke od poznatih ličnosti na društvenim mrežama pokazale su kako su se proveli u novogodišnjoj noći. Neke su se odlučile za proslavu kod kuće, dok su drugi odabrale zabavu u nekim lokalima ili čak na egzotičnim destinacijama.

Jedna od najpoznatijih influenserica u regionu Hana Hadžiavdagić Tabaković sa suprugom i društvom zabavljala se u jednom zagrebačkom lokalu.

– Da ste nam živi, zdravi, veseli, nasmijani i da vjerujete u čuda…jer čuda se dešavaju, napisala je u opisu fotografije.

Sluteći po objavi na Instagramu kapiten Edin i Amra Džeko Novu godinu proveli su u krugu porodice sa djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Miralem Pjanić se odlučio za luksuznu proslavu. Njegovu suprugu Josepha i najstarijeg sina Edina su zabavljali poznati reperi Trey Songz i Ja Rule u Dubaiu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Božo Vrećo 2023. čestitao je sa Karipskog otoka Arube.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Želim vam najdivniji moji božansku sreću u 2023.Da duša i srce uvijek o svemu odlučuju, da svakom pokažete svoju neiscrpnu dobrotu i sposobnosti jer tek tada se želje ostvaruju, da istrajete u svim svojim zamislima i ciljevima, da budete svim bićem zahvalni Svevišnjem na svemu što daruje i daje, da imate više strpljenja i da uz vas uvijek budu oni koji su preslika vas samih. Želim vam LjUBAVI jer samo ona mjenja svijet.  Grlim vas na sve četiri strane svijeta sa Karipskog otoka Arube i vidimo se od februara na koncertima, poručio je Vrećo.

 

 

 

Pročitajte još