Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović slave 17. godišnjicu braka: Moja karta za sreću

Piše: S.P.

Glumci Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović jedan su od najskladnijih regionalnih parova i nerazdvojni su već godinama.

Bojana je otkrila da danas slave 17. godišnjicu braka i tim povodom podijelila video koji pokazuje njihove fotografije s vjenčanja.

– Moja karta za sreću, napisala je glumica u opisu videa.

Bojana i Enes upoznali su se 2003. glumeći u Gavellinoj predstavi ‘Popcorn’, a ljubav su u početku skrivali od javnosti.

Sve se otkrilo kad je jedan novinar nazvao Enesa da prokomentira nagađanja je li u uistinu vezi s Bojanom ili nije. Glumac je samo uzdahnuo i rekao da ne želi ništa komentirati jer da o svemu treba pitati Bojanu, te joj dodao telefonsku slušalicu.

Vezu su okrunili brakom nakon tri godine, a i dalje su presretni zajedno. U braku su dobili dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti