Prinova u domu Mihajla Šaulića: Djed Šaban bio bi ponosan zbog rođenja malene Manje

Piše: S.P.

Porodicu Šaulić jučer su obradovale najljepše vijesti. Sin Šabana i Gordane Šaulić, Mihajlo i njegova izabranica Marina jučer su postali ponosni roditelji preslatke djevojčice. Nakon velike tuge koja je u njihovom domu prisutna već skoro četiri godine, otkako je kralj narodne muzike tragično nastradao, toplinu u srca i osmijehe na lica vratila je kćerka Mihajla Šaulića čijem dolasku se posebno obradovala baka Goca.

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsretniji čovjek na svijetu jer je oduvijek želio da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca, podijelila je prve utiske Šabanova udovica za “Kurir”.

Marinin porođaj protekao u najboljem redu, a budući da se novopečena mama osjeća odlično, ubrzo je podijelila i prvu fotografiju svoje mezimice. Kćerka Mihajla Šulića, medena Manja već prvom fotografijom osvojila je srca mnogih.

Uslijedile su čestitke i lijepe želje za zdravlje i sreću nasljednice Šaulić, a presretni roditelji sa ushićenjem iščekuju da ljepotice dovedu u porodični dom.

Ovo je Mihajlu prvo dijete, a njeno rođenje proslavili su, kako dolikuje, u jednoj kafani. Porodica je uživala u nezaboravnoj atmosferi u Manjinu čast do kasnih sati.

Pročitajte još