Karleuša otkrila istinu poslije navoda da je Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru

Piše: S.P.

Jelena Karleuša burno je reagovala na navode koji su se ovih dana pojavili u medijima, a prema kojima se sva imovina Duška Tošića navodno vodi na njegovu majku Nikoletu i sestru Katarinu.

– Dokle će polusvijet da govori laži o meni i mojoj porodici?! Dokle će mediji objavljivati neprovjerene informacije zarad tiraža?! Zbog ovoga sam prinuđena opet da podnesem tužbu. Pod kakvim kamenom vi ljudi živite pa ne znate da je bračna tekovina zajednička stvar?! U kakvoj mržnji živite kad vam je moj život bitniji od vode koju pijete? Dokle?!”, rezignirano je poručila muzička zvijezda na Instagramu, ali je objavu ubrzo i obrisala.

Podsjetimo, kada je prošle godine objavila da se razvodi, Jelene je pored ostalog istakla.

– Da bih spriječila netačne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu. Starateljstvo nad djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom, kao i do sada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti