Kylian Mbappe živi u stanu prekoputa Eiffelovog tornja, a kirija je 30 hiljada mjesečno

Piše: Azra

Nakon avanture u Kataru, 24-godišnji francuski fudbaler Kylian Mbappe poveo je svog dobrog prijatelja Ašrafa Hakimija i odletjeli su u Njujork, gdje su uživali u nekoliko dana odmora.

Gledali su NBA utakmicu, prošetali Tajms skverom, ali sezona se nastavlja uobičajeno i obaveze u Parizu čekaju Mbapea. Pored ekipe, Kilijana u Parizu čeka i njegov impresivan stan vrijedan 3,5 miliona eura koji se nalazi u srcu grada, skoro preko puta Ajfelovog tornja.

Riječ je o ogromnom penthausu ukupne površine 600 kvadratnih metara koji je podijeljen na dva sprata. Svijetal i moderno uređen, ovaj objekat nudi pogled na Marsova polja i naravno Ajfelov toranj. Također ima dva velika spoljna prostora, balkon i krovnu terasu s đakuzijem.

@weghorsttthegoat Kylian Mbappe’s house in Paris🇫🇷 #foryou #fy #fyp #furdich #mbappe #paris #parissaintgermain #kylianmbappé ♬ Ramenez la coupe à la maison – Vegedream

Uprkos činjenici da mnogi fudbaleri odlučuju da ostanu izvan francuske prijestolnice, izgleda da Kilijan Mbape voli Pariz. Njegov stan je na pješačkoj udaljenosti od Trijumfalne kapije i drugih turističkih atrakcija.

Što se tiče cijene, Pari Sen Žermen iznajmljuje stan za svoju zvijezdu za skoro 30.000 eura mjesečno i čini sve da bi francuski igrač mogao da se fokusira na ono što najbolje zna – fudbal.
Izvor: www.luxlife.rs
(S.P.)

Pročitajte još