Domaće, regionalne i svjetske zvijezde 2023. počele odmorom: Zima, zima, e pa šta

Piše: L. K. P.

Početak 2023. brojne poznate ličnosti iz Bosne i Hercegovine i našeg regiona, ali i svjetske zvijezde iskoristili su za odlazak na odmor. Neki su se već javili s fotografijama na društvenim mrežama svog zimovanja i pokazali kako odmaraju.

Ima onih koji uživaju u zimskim sportovima na planinama prekrivenim snijegom, a ima i onih koji vole da ih uvijek sunce grije pa su izabrali neke egzotične destinacije.

Jedna od najpoznatijih bh. influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković sa suprugom Tarikom odmor je počela u Milanu. Svoje pratioce redovno je izvještavala kako uživa u italijanskim jelima i obilazeći radnje, nakon čega je otputovala u Švicarsku, tačnije u St. Moritz. Poznato je da je Hana strastvena skijašica, a na društvenim mrežama može se vidjeti da baš uživa.

Kostim i skije

Sarajevska pjevačica Rialda Karahasanović s trenutnom adresom u Beogradu odlučila se za olimpijsku ljepoticu Jahorinu. Sa šubarom na glavi pratiocima je pokazala kako uživa na planinskom suncu.

I pjevačica Teodora Džehverović pobjegla je na planinu, ona uživa na Zlatiboru.

Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke Božo Vrećo još prije Nove godine otputovao je na Karipske otoke. Fotografijom u kupaćem kostimu čestitao je svojim pratiocima 2023., a redovno objavljuje kako provodi dane na užarenom pjesku i toplom suncu.

Tuzlanski reper Adnan Hamidović, poznatiji kao Frenkie pauzu od snimanje i nastupa odlučio je provesti u susjednoj Hrvatskoj, tačnije u lijepom sunčanom Splitu.

Nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović u 42. godini ponosno se šepuri na plaži i pokazuje kakve mišiće ime. Naime, Ibra je u Miamiju, gdje provodi zimske dane, a svi prisutni gledaju u njegovo tijelo.

Slavni nogometaš privukao veliku pažnju na jednoj od plaža u Miamiju, ali i paparaca koji su se našli u tome trenutku tu.

Zlatan je pokazao svoju impresivnu građu i osunčani ten na odmoru koji provodi u SAD-u prije nego što se vrati svojim klupskim obavezama. Dodatnu pažnju privukao je brojnim tetovažama kojima je ukrasio tijelo.

Hrvatska muzička zvijezda Luka Nižetić nije otišao daleko, prve dane 2023. provodi u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti.

Glumica Ecija Ojdanić preferira zimu, trenutno uživa na skijanju, a na društvenim mrežama svojim pratiocima poželila je uspješnu 2023. s jedne zimske ljepotice.

Bijeg u pustinju

Kad je riječ o svjetskim zvijezdama, holivudski glumac Leonardo DiCaprio zimski odmor provodi na svojoj omiljenoj egzotičnoj destinaciji, karipskom otoku St. Barts. Prošlog je januara ondje uživao u društvu tadašnje djevojke Camile Morrone, no samo nekoliko mjeseci kasnije njihova je ljubav “pukla”, pa se ovoga puta Leo na odmor uputio u društvu prijatelja.

Novu je godinu dočekao u opuštenoj atmosferi s muzičarem Drakeom i glumcem Tobeyjem Maguireom na zabavi na luksuznoj jahti, a insajderi su za strane medije  ispričali kako je s njima bila i manekenka Victoria Lamas, za koju se već neko vrijeme sumnja da je DiCaprijeva djevojka. No, na fotografijama joj nije bilo traga. Bila je jedna nepoznata ljepotica, koja još nije poznata javnosti.

Kolumbijska pjevačica Shakira proteklu 2022. godinu neće pamtiti po dobrom, pošto je stavila tačku na brak sa Gerardom Piqueom nakon što ju je prevario s mladom studentkinjom.

Iako su joj na poslovnom planu cvjetale ruže zbog nekoliko muzičkih premijera, Shakira je mjesecima patila nakon razvoda, ali joj djeca daju snagu da nastavi dalje.

Upravo je u društvu sinova Milana i Saše na zimski odmor otputovala u pustinju, daleko od očiju javnosti i paparaca koji opsjedaju pjevačicu nakon razvoda.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti