Isplivale fotografije Danijele Dvornik iz 2005. godine, pogledajte koliko se promijenila

Piše: Azra

 

Danijela Dvornik, majka jedne od najpopularnijih influenserica u Hrvatskoj, Elle Dvornik i sama je okupila propriličan broj pratitelja na Instagramu. Supruga preminulog kralja funka, Dine Dvornika, iz Zagreba se preselila u porodičnu kuću u Sutivanu na Braču. Danijela je aktivna društvenim mrežama, te često objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, te često govori o temi samačkog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Nedavno se pojavila fotografija Danijele Dvornik iz 2005. godine. Njen životni stil danas, i prije 18 godina znatno se razlikuje.

Naime, tada je bila ošišana na kratko te je voljela nositi crnu olovku na očima. Na fotografiji također možemo primijetiti kako je Danijela tada imala i pokoji kilogram viška.

Igor Kralj/PIXSELL

Danijela sada ima dužu kosu te više ne koristi crnu olovku za oči, već nosi dioptrijske naočale, a njezina figura sada je bolja.

(S.B.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti