Da li su Carrie i Aidan ponovo zajedno: Fotografije sa seta užarile društvene mreže

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @justlikethatmax

Sve više fotografija sa snimanja druge sezone serije “I tek tako…” curi u javnost, a jedna od njih raspametila je fanove i dala naslutiti što nas očekuje u novim nastavcima. HBO Max je fotografijom najavio povratak Johna Corbetta, glumca koji je utjelovio Aidana, veliku Carrieinu ljubav. “Shh, nemojte nikome reći”, piše u opisu zajedničkih fotografija.

Na fotografiji Carrie i Aidan šetaju ulicom držeći se za ruke, što znači da nas očekuje zanimljiva druga sezona, čini se i obnovljena ljubav između para.

Prošlo je 10 godina otkako smo ih posljednji put vidjeli zajedno na setu – 2010. godine Aiden se pojavio u filmu “Seks i grad 2”, kada su se Carrie i on slučajno susreli u Abu Dhabiju (i poljubili se). Aidan se inače prvi puta pojavljuje u trećoj sezoni serije “Seks i grad”, a njegov susret s Carrie prerasta u veliku romansu koja ga na kraju ostavlja slomljenoga srca. Nakon prekida s Carrie oženio je svoju kolegicu Kathy te s njom dobio troje djece, a druga sezona otkrit će u kakvom je stanju njihov brak te kakva ga budućnost očekuje s Carrie.

Prije nekoliko sedmica, objavljene su fotografije sa seta na kojima Carrie nosi svoju Vivienne Westwood vjenčanicu uz ogrtač u plavozelenoj boji s pripadajućim dugim rukavicama, u kojoj se trebala udati za Facu u filmu iz 2008. godine – što je potaklo pitanje hoće li Carrie ponovno stati pred oltar. Pojavljivanje Aidana zato nas je dodatno zaintrigiralo.

Producent serije Michael Patrick King objasnio je zašto se Aidan nije pojavio već u prvoj sezoni serije.

– Osjećali smo kako bi to sve bilo previše za Carrie. Prva sezona je bila izazovna i željeli smo se posvetiti njenom oporavku nakon što je Faca preminuo, te pratiti njen put prema svjetlu – posljednja epizoda prve sezone zato simbolično nosi naziv ‘Seeing the Light‘. Aidan će sada uvelike utjecati na razvoj situacije, komentirao je.

Pročitajte još