Kenan Tahirović i njegov brat uljepšavaju svakodnevicu prelijepim pjesmama

Piše: Azra

Bosanski Bali-beg kako ga mnogi zovu, Kenan Tahirović niže projekt za projektom, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom. Nakon spota koji je snimio za Lepu Brenu, Kenan je radio reklamu s najvećom fudbalskom zvijezdom Lionelom Messijem. Karijeru je počeo zahvaljujući fotografijama na Instagramu, te njegova popularnost raste iz dana u dan. Ovaj 35-godišnji model s bratom za svoje fanove redovno snima videe na kojima ovaj dvojac pjeva i svira, što je publiku oduševilo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kenan Tahirovic (@insta.kenan)

Svoje očaravajuće duete redovno dijele sa svojim fanovima koji ih podržavaju. Kenan sa bratom pjeva velike hitove poznatih regionalnih pjevača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kenan Tahirovic (@insta.kenan)

Toma Zdravković. Halid Bešlić, Željko Samardžić, Saša Matić, Haris Džinović, Željko Joksimović, Šaban Šaulić, Dino Merlin, samo su neki od pjevača čije su pjesme otpjevali i uljepšali svakodnevnicu prelijepim pjesmama.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti