Najvažnija uloga: Glumac Fabijan Pavao Medvešek postao otac

Piše: S.P.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla postali su roditelji. Njihovo prvo dijete došlo je na svijet u srijedu, a 30-godišnji glumac vijest je objavio na Instagramu. Uz fotografiju bebe u rodilištu jednostavno je napisao “25. 1.” i stavio znakić slavlja, a spol prinove roditelji su za sada zadržali za sebe iako mnogi naslućuju da je stigao sinčić zbog plavih detalja na odjeći.

Zanimljiv detalj je i to što je beba rođena na isti datum kad i Fabijanov bratić Toma Medvešek, sin glumca Svena Medvešeka pa će se u porodici taj dan posebno slaviti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Odmah su se zaredale čestitke prijatelja i kolega Janka Popovića Volarića, Maje Šuput, Ane Begić Tahiri, Lane Klingor, Stefana Kapičića…

Karla i Fabijan Pavao Medvešek u vezi su još od srednjoškolskih dana. Vjenčali su se u proljeće prošle godine, a krajem godine par je objavio da čekaju bebu.

– Karla i ja zajedno smo već 11 godina, poznajemo se otkako smo bili djeca, zaljubili smo se kad je njoj bilo 17, a meni 18 godina i ona je moja srodna duša. Bio sam presretan kada sam doznao da ću postati tata. Karla i ja se jako veselimo. Uopće nemam ideju što mi se događa, nisam još svjestan da ćemo postati roditelji. Istovremeno me obuzimaju strah i sreća. No, do sada sam se u životu dobro snalazio pa vjerujem da ni na ovom polju neću zakazati, ponosno je tada kazao Fabijan Pavao Medvešek.

Pročitajte još