Tužna priča o najvjernijem psu na svijetu: Film po istinitom događaju

Piše: Azra

Nije tajna da je pas čovjekov najbolji prijatelj.  Za sve ljubitelje pasa, postoji jedan film koji će vas sigurno navesti da zaplačete i da poslije gledanja ove priče, zavolite svog psa još više. Hachiko dokazuje da bez psa imate jednog velikog prijatelja manje. Tužna, očaravajuća i istinita priča o psu koji će zauvijek ostati omiljen!

Hachiko je svog vlasnika čekao čitavih 10 godina, na istom mjestu i u isto vrijeme. Njegova odanost zabilježena je ovim filmom koji je zapravo snimljen po istinitoj priči. Nismo ni svjesni koliko su psi uporni u namjeri da još jednom prošetaju sa svojim vlasnikom, da odu do kuće i da zajedno istrče jedan krug.

 

Richard Gere je je odigrao glavnu ulogu u filmu Hachiko, a važi za jednog od najpopularnijih holivudskih glumaca. Osim što je glumac, on je i aktivist. Ušao je u filmsku industriju s ulogom u “Tražim gospodina Goodbara”, a zatim je glumio glavnu ulogu u filmovima “Dani neba”. Filmovi poput “Američki gigolo” i “Lijepa žena” učvrstili su njegovo mjesto vodeće zvijezde. Od tada je glumio u nekoliko blockbuster filmova. Nagrađivan je nizom nagrada, a nazvan je i  “Najseksepilnijim živim čovjekom”.

Instagram

 

(E.T.M.)

Pročitajte još