Halid Bešlić iznenadio mladu Španjolku: Ispunio joj životnu želju

Piše: Azra

Poznati bh. pjevač Halid Bešlić najavio je veliki koncert u sarajevskoj Zetri, ali samo jednim gestom uspio iznenaditi jednog svog velikog fana.

Photo: Instagram (@mastilo_marko_officia)

 

Naime, Halid je odlučio da će mu se na pozornici pridružiti mlada djevojka, Laura Marin  iz Španije, koja je još kao dijete zavoljela muziku sa naših prostora te dobila želju da nauči jezik balkanskih država.

– Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla tačka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru s menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru”, rekao je Halid.

Pogledajte kako Laura Marin izvodi Halidove pjesme:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Marín (@zovemselaura)

 

 

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti