Azra na licu mjesta: Festival Mimoze u Herceg Novom otvorila legendarna Marija Šerifović

Piše: Azra

U Herceg Novom danas je počeo 54. Praznik mimoze. Manifestaciju koja je više od pola vijeka brend Herceg Novog, otvorila je jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Marija Šerifović.

Photo: Azra Magazin

Prije održavanja samog koncerta, održana je press konferencija gdje je popularna pjevačica Marija Šerifović otvoreno govorila o svojim stavovima, ciljevima i otkrila nekoliko detalja iz privatnog života.

 

– Ove godine se obilježava dvadeset godina moje karijere, negdje na ljeto rekla bih.  I obilježava se moje prvo festivalsko takmičenje koje je bilo u Budvi. Mislim da više nagrade kao nagrade i nisu toliko važne. Znate zašto? Zato što su sve dodjele nagrada potpuno besmislene. Zato što ih ne bira publika. Biraju se za nekim stolovima, uz nekakve dogovore, izjavila je Marija.

 

 

Na pitanje da li je zaljubljena, Marija je kroz smijeh izjavila:

– Ne. Dan zaljubljenih provela sam sa prijateljima, izvela sam sebe, proslavila ga zajedno sa Ninom Badrić.

 

– Vjerovali ili ne, bez obzira što me nekad nervirate, ja i vas volim, negdje ste mi dragi, postali ste dio moga života, htjela ja to ili ne, nisam to ni birala, volim svoju porodicu, volim svoje prijatelje, volim svoje ljubimce, volim svoje fanove. Previše je Marija u meni, i previše ima ljubavi, odgovorila je na pitanje da li joj nedostaje ljubavi.

 

 

 

Pogledajte samo mali dio odlične atmosfere sa koncerta Marije Šerifović, jednog od najboljih muzičkih vokala na ovim prostorima.

 

 

 

(E.T.M.)

Pročitajte još