Zovu ga kraljem nekretnina: Goran Bregović ima više od 30 kuća i stanova

Piše: Azra

Goran Bregović ima veoma uspješnu karijeru, ali jednom prilikom priznao je kako strahuje od siromaštva, pa zbog toga često investira u nekretnine.

Foto: Instagram @goran_bregovic_official

Muzičar trenutno posjeduje više od 30 kuća i stanova, zbog čega su ga mediji prozvali kraljem nekretnina.
-Cijelog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da posudite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Prije rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih, izjavio je Bregović svojevremeno za srbijanski Story.

Većinu novca koji je zaradio Brega je uložio u nekretnine i danas mnoge od njih izdaje. Zanimljivo je da je njegova kuća na Senjaku u Beogradu jedna od omiljenih lokacija za snimanje filmova i serija.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti