Anđelka Prpić uživa u trudnoći: Otkrila kako provodi dane u slatkom iščekivanju

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @andjelkap

Glumica Anđelka Prpić počastila je svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom na kojoj se vidi njen trudnički stomak. Anđelka je pozirala na suncu, dok je ruku prebacila preko stomaka i istakla da tokom vikend uživa i odmara.

“O planovima za vikend”, napisala je glumica, koja je u sedmom mjesecu trudnoće.

Mnogi su joj čestitali i poručili joj da prelijepo izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Kao što je već poznato, Anđelka očekuje dijete s Markom Žugićem, prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića. Njihova ljubavna veza naišla je na osude, ali se oni ne obaziru pretjerano na to.

– Mislim da se normalan čovjek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. S druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrijednosti, gdje nije tema je li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo, kazala je ranije.

Anđelka i Marko trenutno se pripremaju za vjenčanje, koje će se održati u strogoj tajnosti.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti