Momčilo Otašević otkrio razlog zbog kojeg je smršao deset kilograma

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @olicmom

Glumac Momčilo Otašević priznao je u jednoj emisiji na Novoj TV da je u nekoliko posljednjih godina izgubio desetak kilograma, najviše zbog poslovnog tempa.

– Smijem li to reći? Imam 77 kilograma u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri. Posao, frka-trka, obaveze. Dogodi se često da ne stignem jesti. Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli – krećemo na set. Onda sam drugu polovinu uzeo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio snimati, ispričao je Otašević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Momčilo već godinama gradi karijeru mahom u Hrvatskoj. Kada se vrati u svoje Cetinje, zna se šta je na meniju.

– Obožavam meso. Tako sam nekako i navikao. Kod nas u kući prvo ide supa ili čorba, a onda ide meso i krompir. Mi kažemo krtola i neka salatica. Volim i ribu, petkom se jela riba. Đed i baba su petkom jeli ribu, pastrmka je uvijek bila petkom. Ali mesožder sam, generalno, otkrio je Momo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti