Kontraverzni reper Kanye West ponovo na predsjedničkim izborima SAD-a: “Bianca bi bila savršena prva dama”

Piše: I. H.

Prema pisanju američkih medija, reper Kanye West ponovo se želi kandidovati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Kanye je bio u predsjedničkoj utrci 2020., a izgleda da će ponovo pokušati i naredne godine. Kako piše The U.S. Sun, Kanye je puno odgovornosti u vezi predsjedničke kampanje predao svojoj partnerici Bianci Censori.

 

“Uprkos tome što prošli put nije bio baš uspješan, uzeo je pauzu od javnog pojavljivanja i sada je puno bolje nakon što je njegov razvod s Kim finaliziran. Vjeruje da je sljedeći predsjednik, jer smatra da ga je Bog poslao da bude plovilo za premošćivanje slobode, jednakosti, zdravog života i gospodarskog rasta za sve generacije.

Za razliku od njegove prošle kampanje, ova ima bolju strukturu i bit će dobro izvedena u nadolazećim mjesecima. Vjeruje da može doći do potrebnih glasača kako bi osigurao izbore 2024.”, kazao je izvor za spomenuti medij.

 

“On smatra da bi Bianca bila savršena prva dama, neortodoksna, inteligentna i podržavala bi ga”, dodaje izvor.

 

 

Još u maju, kontraverzni britanski desničarski politički komentator Milo Yiannopoulos objavio je da je novi direktor političkih operacija za Kanyea.

“On i Milo su još uvijek bliski i znam da su pregledavali logotipe za kampanju i počeli s planiranjem”, kazao je izvor.

 

Inače, Bianca je nedavno naišla na osude u Italiji zbog svog oskudnog oblačenja.

Pročitajte još