Modni okršaj bivše i sadašnje gospođe Sandal

Piše: I. H.

 

Emina Jahović i Mustafa Sandal proveli su deset godina u braku, a važili su za jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova u Turskoj.

Mnoge je iznenadila vijest o njihovom razvodu, a brigu o njihovim sinovima Jamanom i Javuzom preuzela je prvenstveno pjevačica.

I dok Emina posvetila sebi i svojoj djeci i ne pravi prevelike ljubavne planove, Mustafa je prošle godine ponovo stao na ludi kamen i to sa dvije decenije mlađom Melis Sutšurup.

Par je rekao sudbonosno “da” na prelijepoj ceremoniji u Rimu, a gala svadba trajala je dva dana.

Naravno, velika pažnja bila je na mladoj koja je blistala, ali poređenja sa bivšom suprugom Mustafe Sandala nisu prestala, naročito onda kada se Melis pojavila u vjenčanici.

Melis je nosila kreaciju turske dizajnerice Zejnep Tosun. Vjenčanica je bila užeg kroja sa posebno naglašenim dekolteom. Nakit je, također, bio upečatljiv, a šlic jedan od najdubljih koji smo vidjeli.

S druge strane, Emina je za svoj dan te 2008. godine izabrala san svake mlade – kreaciju Vere Vang, kraljice vjenčanica.

Duga haljina napravljena je od svile u boji šampanjca, a dekolte je kod Emine bio nešto diskretniji.

Neobičan kroj na leđima, skupocjen ali jednostavan nakit i kratak veo, proizveli su bezvremenski izgled koji se i danas prepričava.

Pročitajte još