Top pet modnih kombinacija za najluđu noć donosi bh. influenserica

Piše: I. H.

 

 

Do najluđe noći ostalo je još samo par dana. Novogodišnja noć jedna je od onih proslava kada želimo zablistati u punom sjaju. Sam taj osjećaj ispraćaja stare, a iščekivanja Nove godine budi želju da u nešto novo uđemo što bolji, ljepši i samouvjereniji. A kada smo u pitanju mi žene, prva asocijacija je, naravno, kako izgledati, šta obući i gdje se provesti.

Bez obzira gdje odlučite provesti novogodišnju noć, da li u kućnoj atmosferi, na zabavi, na otvorenom, bitno je da izaberete nešto u čemu ćete se osjećati posebno, opušteno, ali i udobno.

 

Ako je već riječ o party dočeku, to je idealna prilika da se predstavite u nešto drugačijem izdanju nego inače. Dopustite sebi nešto novo i drugačije, barem na jednu noć postanite glamurozna diva, nježna zavodnica ili disko kraljica.

 

Mogućnosti su bezbrojne pa tako za Novu godinu možete obući pantalone i sjajni top, elegantnu haljinu, svečano odijelo ili pak suknju i top.

 

Ako još uvijek niste pronašli idealnu kombinaciju za najluđu noć – mi imamo rješenje za vas. Zavirili smo u sarajevski modni brend Catwalk i pronašli par elegantnih komada, uz koji ćete postati kraljica noći.

Haljine ovog brenda odišu elegancijom, seksipilom, glamurom, a opet zadržavaju dozu umjerenosti i profinjenosti. Ono što je posebno potrebno naglasiti je da su njihovi modni komadi jako udobni, ne stvaraju osjećaj neugodnosti i nervoze, te vas neće spriječiti ni da zaigrate.

Za vas smo izdvojili pet favorita u izdanju bh. influenserice Nezire Mehmedović, a boje istih svakako ostaju na vašoj volji.

 

1. Dominacija i moć u kraljevsko plavoj haljini sa zlatnim detaljima

 

2. Elegancija i sjaj u haljini ciklama boje sa šljokicama

 

3. Chic i novogodišnji glam – bijeli body plus disko – midi – suknja

 

4. Soft i jednostavnost u bijeloj haljini sa zlatnim šljokicama

 

5. Seksipil s dozom umjerenosti u bordo izdanju sa šljokicama

 

Pročitajte još