Kako je “gospodin fatalni” iz MasterChefa izgledao s kosom

Piše: L. K. P.

Chefa Melkiora Bašića već tri sezone gledamo kao člana žirija showa MasterChef, u kojem je stekao brojne simpatije javnosti, kao i nadimak “gospodin fatalni”.

MasterChef mu je bilo prvo televizijsko iskustvo, a otkako se pojavio na malim ekranima, ima izbrijanu glavu i teško ga je uopće zamisliti s kosom.

No sada se pojavila jedna njegova fotografiju iz 2018. godine, kada je radio u restoranu u Malom Lošinju i imao je bujnu tamnu kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Beluzic (@beluzic.zlatko)

Fotografije Melkiora s kosom na svojem profilu na Instagramu objavio je i njegov brat Zlatko Belužić, koji je također uspješan chef.

Puno prije nego što je postao član žirija MasterChefa, Melkior se borio i s viškom kilograma, koje je istopio nakon što je promijenio prehranu zbog problema sa štitnjačom.

– Trebao sam jesti raznolikiju hranu, više kuhanog, zapravo više povrća i mješovite hrane, ispričao je jednom prilikom za IN magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Beluzic (@beluzic.zlatko)

Melkior je svoja radna iskustva stjecao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, i to ne samo kao chef već i kao savjetnik za prehranu te kao instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

Što se tiče njegova privatnog života, Melkior je od 2021. godine u braku sa samozatajnom Andreom. Uz Melkiora, žiri MasterChefa čine još chefovi Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Pročitajte još