Pitali smo bh. influensere gdje će za Novu godinu: Od Balija i Italije do kućne atmosfere

Piše: I. H.

 

Preostalo je još malo vremena do dočeka Nove godine. Slavljenički duh se osjeti u svim sredinama, gradovi su okićeni, jelki ne manjka iako se vanjska temperatura protivi svim običajima. Novogodišnje pripreme se već uveliko završavaju i čeka se samo tren da se podignu čaše i nazdravi za dobrodošlicu 2024..

I dok će neki zdravicu podići u kućnoj atmosferi, drugi će u restoranu ili negdje na otvorenom, a ima i onih koji će 2024. započeti na nekom od egzotičnih putovanja.

Kako god, važno je dobro zabaviti se i na jednu noć zaboraviti sve probleme i svakodnevnicu, te u Novu godinu ući s više entuzijazma i pozitivnog duha.

A kakve planove kuju za doček 2024.godine otkrili su nam i bh. influenseri.

Amer Kadić i Davor Gerbus 31. decembra kreću na Bali gdje planiraju ostati 45 dana, a prve trenutke 2024. dočekat će u avionu u više vremenskih zona. Sretan put, momci!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amer Kadic (@amerkad88)

 

Ilda Humić ove godine će presjeći tradiciju proslave u porodičnoj atmosferi, te će najluđu noć dočekati kod sestre u Njemačkoj.

 

A u istoj državi Novu će čekati i prelijepa Ana Bavrka gdje se još prije mjesec preselila sa svojim vjerenikom Zoranom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

Andrea Tomašević Kolenda alias „Enina mama“ se nada da će djeca zaspati do 22 sata, kako bi se sa svojim suprugom „ispalila“ negdje na romantičnu večeru, no kaže da bi joj i kućna atmosfera u njegovom zagrljaju, također, prijala.

 

 

A kod kuće će i Mirza Mustafagić dočekati Novu godinu. Mirza ističe da je 2023. za njega bila dovoljno izazovna i zanimljiva, te da bi doček naredne van doma bilo previše za njega. Svake godine Mirza ima ritual da 1. januar provede negdje u prirodi i tako započne godinu koja je pred njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirza Mustafagić (@mirzamustafagic)

Mirela Redžić Novu godinu planira dočekati negdje u Italiji odakle će započeti svoju avantru koja će trajatu cijeli mjesec, a u sklopu koje će kampovati po Europi.

I dok će Robert Dacešin Novu dočekati u avionu u povratku sa Tajlanda, najpoznatiji hrvatski influenser Kristijan Iličić će sa svojom travel grupom biti u Bangkoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Dacešin (@robert_dacesin)

Alma Fazlić sa društvom planira provod u ugodnom planinskom smještaju okruzena netaknutom prirodom i predivnim pogledom.

A na planinu će i Selma Krifica i njen suprug. Njihov odabir ove godine je Vlašić.

Najpopularniji bh. tiktoker Sead Hrustanović će otputovati u Istanbul sa svojim mahalušama, a „Ters Bosanka“, Merjem Nuhic i njena poslovna partnerica, Adna Hajdarevic, preskočit će novogodišnju proslavu jer će ih samo nekoliko dana nakon Nove godine čekati jedno uzbudljivo i prekrasno putovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merjem Nuhić (@ters_bosanka)

Aida Čamdžić i Slađana Ikic na Instagramu pod nazivom „my bosnian home“, ovu Novu godinu ispratit će u kućnoj atmosferi s djecom. S porodicom će i TV voditelj i influenser Adi Bebanic, koji ističe da sa porodicom Novu godinu nije slavio još od srednjoškolskih dana, pa će ovaj put u svom porodičnom domu u Mostaru obnoviti stare običaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Bebanić (@adibebanic)

Onima koji putuju želimo sretnu i sigurnu vožnju, a svima svakako dobru zabavu, provod, i puno sreće i zdravlja u predstojećoj godini.

Pročitajte još