10 najzgodnijih muškaraca u godini na izmaku

Piše: L. K. P.

Krajem godine izlazi popis najzgodnijih muškaraca na svijetu, koji je izvrsna ilustracija ljepote. I dok neki poznati muškarci čvrsto drže svoja mjesta na tim laskavim listama, svake se godine pojave neki novi šarmeri koji privlači poglede svojom ljepotom.

Postoji mnogo slavnih muškaraca koji su nas osvojili šarmantnim ulogama ili romantičnim pjesmama, a u nastavku možete pročitati koji su od njih osvojili žene u godini na izmaku.

  1. Patrick Dempsey

Američki glumac ove je godine dobio najlaskaviju titulu – onu najzgodnijeg muškarca na svijetu. Markantna pojava, pogled preko obrva i lagani smiješak, razlozi su zbog kojih se nalazi gotovo na svakoj listi najzgodnijih muškaraca, a ove ga je godine magazin People izdvojio i proglasio najzgodnijim od svih.

  1. Henry Cavill

Britanski slatkiš, kako ga mnogi nazivaju, proslavio se po ulogama superjunaka na poznatim streaming platformama, a kad je izašla serija The Witcher – njegova je slava skoknula u nebesa. Lice anđela u kombinaciji s tijelom Apolona – osigurali su mu visoko mjesto i na ovogodišnjoj listi najzgodnijih muškaraca.

  1. David Beckham

David stari poput dobrog vina, a njegov šarm jednostavno ne može izblijedjeti. Iako je žene diljem svijeta oduševila ljepota nekih novih poznatih lica – David čvrsto drži visoko mjesto na brojnim listama najzgodnijih šarmera na svijetu. Žene ističu da je posebno zgodan kad javno pokazuje ljubav prema djeci i životinjama.

 

  1. Austin Butler

Talentirani glumac najpoznatiji je po ulozi Elvisa Presleya u muzičkom biografskom filmu koji je izašao prošle godine i oduševio cijeli svijet. Osim iznimnog talenta, poznat je i po nevjerojatnom seksepilu koji se skriva u njegovom pogledu.

  1. Bradley Cooper

Još jedan muškarac iz stare škole muškosti koji se čvrsto drži na gotovo svim listama najzgodnijih frajera na svijetu. Ubojiti osmijeh, predivne plave oči i guste, crne trepavice kakve bi poželje brojne žene – osigurali su mu titulu jednog od najprivlačnijih na svijetu.

 

  1. Jason Momoa

Američki glumac havajskih korijena već godinama je na listama najzgodnijih muškaraca na svijetu. I ovaj poznati glumac izgleda poput Apolona, a krupna građa, duga kosa i prodorni pogled samo su neki od aduta koji su mu i ove godine osigurali tu laskavu titulu.

  1. Chris Evans

Na pitanje koji je najzgodniji muškarac na svijetu, mnoge će žene, kao iz topa, izgovoriti njegovo ime. Njegov seksepil skriva se u likovima junaka koje glumi, ali i u činjenici da je brižan prijatelj koji vrlo rado pomaže ljudima oko sebe. Chris je 2022. proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu.

  1. Pedro Pascal

Nakon gotovo dva desetljeća glumačke karijere, Pedro se proslavio ulogom u novoj seriji The Last of Us koju smo gledali na HBO-u. Zgodni glumac bio je favorit za titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu u godini na izmaku, koja je ipak pripala Patricku Dempseyu.

  1. Chris Hemsworth

Još jedan Chris veliki je miljenik žena i čest je konkurent bratu Liamu na brojnim popisima najzgodnijih muškaraca na svijetu. Titulu najzgodnijeg na svijetu nosio je, sad već davne, 2014. godine, ali još uvijek se drži među top 10 najšarmantnijih muškaraca na svijetu.

  1. Robert Pattinson

Roberta većina od nas najbolje poznaje po ulozi Edwarda koji nas je osvojio u Sumrak sagi. Struktura njegova lica, kažu stručnjaci, “točna” je 92,15 posto, što ga stavlja na sam vrh najljepših muškaraca na svijetu – kad govorimo o znanosti.

 

Pročitajte još