Ovako je Kylie Jenner izgledala prije svih operacija

Piše: L. K. P.

Kylie Jenner, jedna od popularnih sestara Kardashian 2019. godine našla se na Forbesovoj listi najmlađih milijarderki, ali i mnogo prije nego što je stekla masivan konto u banci promijenila je lični opis.

Devojčica koja je odrasla pred kamerama i čiji su pubertet pratili milioni ljudi, na početku emitiranja popularnog rijalitija „U korak sa Kardashianima“ izgledala je kao i svaka druga djevojčica iz komšiluka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙆✭ (@kylies.update)

Kako su čuvene sestre bivale poznatije, njihovi apetiti kada je izgled u pitanju postajali su veći, a transformacija je ubjedljivo najveća kod najmlađe, Kylie.

Mediji su na listu plastičnih operacija Kylie Jenner stavili operaciju nosa, uvećanje usana, korekciju jagodica, filere u bradi  (toliko kada je riječ o licu).

Takođe, pisalo se da je uvećala grudi kao i zadnjicu, ali Jenner ne priznaje plastične operacije.

– Jedna od najvećih zabluda o meni je ta da sam kao dijete imala nisko samopouzdanje i da sam išla na mnoge operacije kako bi u potpunosti promijenila lice, što je laž. Samo sam stavila filere – izjavila je Kylie jednom prilikom.

Vlasnica kozmetičke imperije tvrdi da je uvijek bila puna samopouzdanja, i da je na sebi jedino radila usne.

– Osjećala sam se pomalo nesigurno zbog usana pa sam stavila filere. To je najbolja stvar koju sam ikada uradila i ne žalim zbog toga. Ali uvijek sam mislila da sam slatka –  rekla je svojevremeno.

Izgleda da su plastične operacije Kylie Jenner za nju tabu tema, a da li je nešto radila na sebi fotografije najbolje pokazuju.

Pročitajte još