Glumila je preslatku Elif: Bliži joj se rođendan, evo kako danas izgleda Isabella Damla

Piše: L. K. P.

Turska serija „Elif“ opčinila je gledaoce širom regionu,  a najviše zbog preslatke djevojčice koju je tumačila Isabella Damla Güvenilir. Rođena 2009. godine u New Yorku, otac joj je Amerikanac, političar i biznismen iz New Yorka, a majka iz Turske.

Isabella će za dva dana proslaviti 15. rođendan, a prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, može se vidjeti da je izrasla u lijepu djevojku.

U velikoj konkurenciji je dobila ulogu Elif i uvijek će u sjećanju nositi iskustvo sa snimanja ove serije, naročito zbog činjenice da je praktično odrasla na setu, uz mnogo iskusnije kolege i kolegice.

– Veoma sam sretna zbog serije, uživam ići na snimanja. Naravno, tu sam skoro provela svoje djetinjstvo. Svi moji mliječni zubi su ispadali, u jednoj epizodi imam zub, a u drugoj već nemam. Uspijem završiti i sve svoje školske obaveze na vrijeme. Idem u školu, a nakon škole idem na set snimanja, zadaću radim kada čekam svoju scenu. Imam mnogo slobodnog vremena dok čekam, pa mogu da uradim zadaću – otkrila je Isabella svojevremeno u ekskluzivnom intervjuu za magazin „Azra“.

Ponosna je na svoju porodicu, a najviše na sestru s kojom je jedne godine boravila i u Sarajevu. Osim što se školuje, Isabella uživa i u novoj ulozi tetke, njena sestra je prošle godine rodila sina, s kojim Isabella provodi mnogo vremena. Veome često objavljuje zajedničke fotografije sa sestričem.

Pročitajte još