Najveći poroci slavnih ličnosti: Ko je strastveni pušač, a ko lako gubi kontrolu

Piše: L. K. P.

Mediji ih najčešće prikazuju kao savršene, a javnost ih kao takve i doživljava i prihvata prvenstveno zbog glamuroznog života koji vode i posla kojim se bave. Ipak, slavne ličnosti nisu osobe bez mana, imaju brojne poroke. Pušenje, nezdrava ishrana, pretjerivanje u konzumiranju alkohola i još ponečemu itekako su svojstveni velikim zvijezdama.

Tako glumica Uma Thurman ne može da odoli cigaretama.

Melanie Griffith je važila za najfatalniju glumicu, pred čijom ljepotom niko nije ostao imun, ali u posljednje vrijeme ona nije ni nalik onoj ženi koja je muškarce dovodila do ludila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Već sa 40 je uradila prvu plastičnu operaciju i potpuno transformisala svoj izgled. Zbog čestih posjeta plastičnom hirurgu našla se na meti osuda i podsmjeha, a i njena karijera je pretrpjela velike posljedice. Nakon brojnih operacija, poslovne ponude su se prorijedile.

Jedan od članova oporodice Kardashian,  Rob, ne pazi na ishranu za razliku od svojih mnogo poznatijih sestara.

Najčešće uživa u brzoj hrani jer mu je hedonizam važniji od zdravlja. U to je uvjerio i brojni auditorij u rijalitiju “U korak s Kardašijanovima”.

Seksepilna January Jones toliko je puta farbala svoju kosu da joj je na kraju počela opadati. Razlog tako čestog mijenjanja boje kose bila je njena uloga u šestoj sezoni serije “Momci s Medisona”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by January Jones (@januaryjones)

– Bila sam plavuša, potom crvenokosa, pa ponovo plavuša, zatim crnka, a završila sam s plavom kosom. Na kraju sam obrijala glavu i nosila periku – otkrila je svojevremeno January šta je sve njena kosa pretrpjela.

Kanye West odavno je poznat po tome da lako gubi kontrolu. Česte je imao izljeve bijesa u javnosti.

I holivudska slatkica Reese Witherspoon itekako je bila problematična. Jednom prilikom je bila čak i uhapšena i optužena za nedolično ponašanje. Nju i njenog sada već bivšeg supruga Jima Totha zaustavio je policajac jer su vozili suprotnom stranom puta.

Pokazalo se da su oboje bili pripiti, a kada ih je policajac zamolio da izađu iz vozila, glumica se opirala hapšenju.

I Lindsay Lohan šokirala je nekad ponašanjem. Sada se ostavrila u ulozi majke i vodi miran porodični život. Uz drogu, alkohol pa rehabilitaciju, optužena je i za nemarnu vožnju, laganje policajca, pružanje otpora prilikom hapšenja i ometanje policije u radu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Slične probleme imala je i Farrah Abraham, koja se proslavila u MTV rijalitiju “Teen Mom”. Naime, izvjesno vrijeme je provela na liječenju od alkoholizma.

No, uprkos rehabilitaciji, Fara je nastavila s nezdravim načinom života i lošim navikama.

Kelly Bensimon  ima pomalo neobičan porok. Naime, ova bivša manekenka i zvijezda serije “The Real Housewives of New York City” voli da se neumjereno sunča i ne pridaje pažnju mogućim posljedicama i savjetima dermatologa da sunce može da našteti koži.

Pročitajte još