Sjećate li se turske glumice koja je osvojila region ulogom u seriji “Asi”: Njen ljubavni život uzbudljiviji je od njenih serija

Piše: L. K. P.

Turska glumica Tuba Büyüküstün jedna je od najvećih TV zvijezda u njenoj zemlji, a domaća publika gledala je u turskim serijama “Asi”, “Ranjeno srce”, “20 minuta”, “Ljubav iz osvete” i “Ambasadorova kći”.

Rođena je u Istanbulu 1982. godine, a iako je studila scenorafiju i kostimografiju na Univerzitetu Mimar Sinan, život je odveo u svijet glume.

Prvi put se okušala kao glumica u 21. godini, u seriji “Sultan Makami”, nakon čega su ponude samo stizale, a bila je jedna od najzapaženijih na Međunarodnom filmskom festivalu u Kairu 2010. godine.

Oduvijek privlači pažnju i svojim privatnim životom, koji je imao vrlo burne trenutke.

Glumica se 2011. godine udala za Onura Sajlaka, jednog od najuspješnijih turskih glumaca.

Par je zajedno dobio kćerke bliznakinje Maju i Toprak, ali je brak potrajao samo šest godina. Oni su 2017. saopštili da se rastaju i djelovalo je kao da će sve proteći mirno da bi potom uslijedila prava medijska bura.

Naime, odmah nakon rastanka od supruga, Tuba je uplovila u vezu sa sedam godina mlađim Umutom Evirgenom, biznismenom koji je ljubio nekoliko poznatih turskih ljepotica. Kako je ova ljubav počela tako brzo nakon Tubinog razvoda, pojavile su se glasine da je ona varala Onura s Umutom, kao i da glumac zato planira da joj se osveti uzimanjem starateljstva nad djecom i time što će joj uništiti karijeru.

Međutim, bivši suprug odmah je skočio u njenu odbranu.

– Priča se da smo se Tuba i ja razveli zbog njenog ljubavnika. To je glupost! – ljut je bio Onur Sajlak.

– Time se baca blato i na nju i na mene. Naša veza se samo završila, a iako smo pokušali da je spasimo zbog naših djevojčica – nije išlo – objasnio je glumac. – Tuba je majka moje djece i sve ovo govorim kako bi se ova tema zatvorila zauvijek.

Ljubav Tube Bujukustun i Umuta Evirgena ipak nije opstala, a ona je kasnije povezivana s devet godina mlađim glumcem Ekinom Mertom Dajmazom, kao i s muzičkom zvijezdom Muratom Bozom.

U poslednje vrijemenagađalo se da ona ljubi glumca Engina Akjureka, kog znamo po ulogama u “Ljubavi i novcu”, “Ambasadorovoj kći”, “Izgubljenoj časti”…

Pročitajte još