Ko je “čovjek iz sjenke” kojeg godinama ljubi Tijana Dapčević?

Piše: L. B.

Tijana Dapčević godinama nosi titulu jednog od najboljih vokala koje region ima. Osim po fantastičnom glasu, Tijanu mnogi vole i zbog iskrenosti i načina na koji priča o gotovo svakoj temi koja se nađe pred njom.

Osim o muzici, Tijana se povremeno dotakne i privatnog života. Ona je godinama u braku sa Milanom Dapčevićem, muškarcem s kojim je dobila sina Vuka.

Kako je otkrila za domaće medije, Tijana je supruga zavoljela čim ga je ugledala i već poslije 4 dana poznanstva odlučili su da se oprobaju u zajedničkom životu.

 

Nakon nekoliko godina u srpskoj javnosti se pisalo da je Milan prevario Tijanu. Ovaj skandal izazvao je veliku pažnju javnosti, ali je par uspio da je uspješno prevaziđe i ostane u braku punih 20 godina.

Nakon toga, 2015. godine, opet su mogle da se čuju spekulacije da je došlo do problema u njihovom odnosu i da im je brak u krizi. Mnogi su pisali i da je Tijana odlučila da se razvede, kao i da je izvjesno vrijeme povela van porodičnog doma, jer joj je trebalo vrijeme da sabere misli i osjećanja.

Odlučila je da ponovo pokuša da izgladi stvari, jer supruga voli i želi da ima zdravu sredinu za odrastanje sina. I čini se da im za sada dobro ide. Vuk je sada već zrela osoba, koja sama može da donosi odluke, pa je i njima lakše.

– On je pravi momak, nedavno je napunio 14 godina i završava osnovnu školu. Promijenio se u smislu da je postao samostalniji, ima svoje stavove i principe koje ne voli da krši mada ga je to odlikovalo i dok je bio dosta manji. Promijenilo se to da više ne ide na basket, sada se prebacio na teretanu – objašnjava Tijana za Hello i dodaje:

– Sve što ga trenutno zanima je muzika i pravljenje iste, čak se pronašao u nekom potpuno novom žanru a to je “phonk” muzika, neka elektronika je u pitanju. Uglavnom se time bavi njegova generacija i Vuk je stekao dosta fanova. Završio je nižu muzičku školu, mada dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promijeniti kad bude upisao srednju muzičku – hvali sina Tijana Dapčević.

Tijanin muž Milan nikada nije sebe želio da eksponira u javnosti, a tu njegovu odluku poštovala je i pjevačica.

– Milan je čovjek iz sjenke. On je prosto čovjek koji nešto pretjerano ne voli da se slika. U fazonu je uvijek: „Daj, nemoj da me stavljaš na Instagram!“. Dok smo još uvijek radili zajedno, dok je on još uvijek bio moj producent, on je uvijek bio u fazonu da ja idem negdje, a da se on ne pojavljuje nigdje.

 

Pročitajte još