Život u sjeni holivudskih zvijezda: Kako je biti brat Kate Hudson i sestra Blake Lively

Piše: L. K. P.

Oliver Hudson živi u sjeni sestre Kate Hudson, a Robyn Lively manje je poznata od glumice Blake Lively. U podcastu su razmijenili iskustva života u sjeni sestara koje su među najvećim zvijezdama u svijetu filma.

Bratska zavist nije rijetkost, čak ni u Hollywoodu… Brat popularne Kate Hudson također se bavi glumom, a iako je ostvario i neke značajnije uloge, njegovo ime nije popularno kao ime njegove sestre koja je nekoć bila glavna zvijezda romantičnih komedija.

– Uvijek postoji dio mene koji je kao…: ‘Zašto ja to ne mogu? Želim igrati takvu ulogu. Želim raditi s takvim ljudima. Želim zaraditi toliki novac, rekao je osvrnuvši se na uspjeh Kate i Wyatta Russella.

Jedan od glavnih glumaca u seriji ‘Pravila igre’ priznao je kako njegove želje o vlastitoj karijeri nikada neće oduzeti ponos koji osjeća kad vidi svog brata i sestru kako postižu svoje ciljeve, ipak hrabro je rekao: ‘Ne bojim se priznati da imam zavist.’

Robyn Lively također se bavi glumom, ali ne onako uspješno kao Blake koja se proslavila ulogom u seriji ‘Tračerica’.

‘Život moje sestre — to je mnogo. Puno je posla da to održi’, rekla je Robyn komentirajući uspjeh svoje mlađe sestre dodavši: ‘Bila je jako sramežljiva. I tako se jednostavno dogodilo… i ne mogu vjerovati.’

Duhoviti glumac komentirao je kako bi rado imao na raspolaganju svotu novca koju ima njegova sestra, ali ne bi želio živjeti uz takvu slavu.

Pročitajte još