Šta je sve Aleksandra Prijović operisala na sebi do 29. godine?

Piše: L. B.

Aleksandra Prijović estetske korekcije nikada nije negirala, već uvijek otvoreno govorila o onome čime je bila nezadovoljna na sebi i smjela da promijeni.

O njenom talentu i uspjehu ne prestaje da se priča mjesecima, jer ono što je njoj pošlo za rukom, da puni hale širom regiona sa samo 28 godina, nije gotovo nijednoj njenoj koleginici.

Pjevačica se proslavila učešćem u takmičenju „Zvezde Granda”, a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka, kao i ona sama.

Bila je sigurna u sebe i u to da će jednog dana postati ime o kojem se priča, a zbog karijere je napustila čak i srednju školu, što ima želju u budućnosti da promijeni i završi vanredno.

Poslije završetka muzičkog takmičenja u kojem je bila veoma uspješna, odmah je poradila i na svom fizičkom izgledu. Naime, Aleksandra Prijović uradila je estetske korekcije i odmah postala još zapaženija.

Youtube Screenshot

 

Ono što znamo je da je povećala grudi, volumen usana, korekciju zuba, uradila je korekciju nosa i obrva, a u medijima se navodi i da je korigovala izgled jagodica i ušiju.

– Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htjela – izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala:

– Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promijeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati mjeru. Ne treba pretjerivati, da ne ličite na sebe, priznala je ona tada.

Pročitajte još