Sjećate li se Fufeta iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan”: Ovu ženu je zaprosio na prvom sastanku, evo gdje danas žive

Piše: L. K. P.

Glumac Branko Janković publiku u regionu osvojio je ulogom zbunjenog, nespretnog i smotanog Fufeta u hit seriji „Lud, zbunjen, normalan“. Malo je poznato da je njegova supruga Nataša također glumica i da oboje važe za velike talente u svom poslu.

Branko je Natašu upoznao u pozorištu u Banjoj Luci.

A o njihovom upoznavanju, Nataša je jednom prilikom rekla:

„Djelovao mi je dosta starije, čak sam imala potrebu da ga persiram“.

Ipak, Nataša je pristala da se bolje upozna sa Brankom, ali nije ni mogla da sanja će se među prvih nekoliko riječi koje su razmenili, naći i suptilna prosidba.

„Bila je to jedna kafana u Lazarevu, jednom kraju Banja Luke“, rekla je Nataša u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

„U šporetu kraj nas je pucketala vatra, pili smo domaću kafu. Prvi put izlazimo, a on meni kaže: ‘Ti ćeš biti moja žena, ja te vodim u decembru kući. Pomislila sam da je`ovaj čovjek lud i da je otišao predaleko`, ali stvarno je tako bilo“.

A ako pitate Branka kako je poslije nekoliko sekundi sa Natašom znao da će se vjenčati, on kaže: „Neko moje unutrašnje biće je osjetilo da je Nataša prava osoba, pomislio sam – to je to“, ali i navodi da se ona „malo se prepala par dana dok nije izanalizirala da nije lud“.

Branko i Nataša su se prepustili seoskoj idili. Danas žive u selu Gunjaci, gdje uzgajaju preko 1.800 koza i od njihovog mlijeka prave razne proizvode, a u ovoj atmosferi najviše uživaju njihova djeca.

– Moja djeca kvalitetnije odrastaju u prirodi. Pored igračaka igraju se više sa jarićima“, naveo je Branko.

Njih dvoje stvaraju idealan balans između posla i porodice, a i Branko i Nataša daju sebe maksimalno na oba polja, jer kako glumac kaže: „Važno je imati jedan zdrav punkt odakle čovjek crpi energiju za sve ostalo“.

Pročitajte još