Naomi Watts i Liev Schreiber: Nikada nisu otkrili razlog razvoda, ali su pronašli način kako da budu dobri roditelji

Piše: Redakcija

Kada su prošle godine Naomi Watts i Liev Schreiber obznanili da se razvode, vijest je bila iznenađenje za mnoge u Hollywoodu. Tada su se kao razlog razvoda para pojavile dvije tvrdnje; jedna o kojoj piše „Daily Mail“ da je brak pukao jer je Naomi željela da putuje, snima filmove i prisustvuje premijerama i crveni tepisima, dok je Liev, kao rođeni Njujorčanin preferirao mirniji tempo života i jedno mjesto.

Šuškalo se kako je razlog ipak malo dublji, da je Liev navodno imao aferu s dadiljom njihove djece. O razlozima par nikada nij javno polemisao, ali je činjenica da su njih dvoje uspjli pronaći način kako da nakon braka budu prijatelji i dobri roditelji svojoj djeci. Tako se nerijetko mogu vidjeti zajedn i izgledaju kao sretna velika porodica. Prošle sedmice paparazzi su ih „uhvatili“ kako uživaju u vožnji biciklima. Naomi i Liev su u braku proveli 11 godina, imaju  sinove Sashu (10) i Samuela (8).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti