Uplakana Eva Longoria: Seleni dugujem mnogo

Piše: Redakcija

Evu Longoriu uvijek gledamo nasmijanu na crvenim tepisima, premijerama, promocijama, ali prošle sedmice slavna glumica je pokazala i svoju drugu stranu. Nije mogla skriti suze prilikom posthumnog dodjeljivanja zvijezde na Holivudskoj stazi slavnih pjevačici Seleni Quintanilla, koja je ubijena kad je imala samo 23 godine. Bila je pjevačica, model, glumica, autorica mnogih pjesama, i neko ko je krčio put svim Latinoamerikancima koji su sanjali da jednog dana ostvare svoje snove. Jedna od njih je i Eva Longoria, koja nije mogla skriti suze dok je slušala govor o slavnoj pjevačici. Selena je bila neko ko ju je ohrabrio da ostvari svoj snove i postane glumica.

-Iznimno sam ponizna što ovdje stojim u ime osobe kojoj sama toliko dugujem. Ova zvijezda je za svaku Latinu koja je ikada imala san – kazala je kroz suze Eva.

 

Selena je ubijena kad je imala 23 godine

Posthumno joj je dodijeljena zvijezda na Holivudskoj stazi slavnih

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti