Vjenčanja o kojima se i danas govori: Poznati parovi koji su se ove godine zakleli na vječnu ljubav

Piše: Redakcija

JASON & LISA

 Jason Momoa i Lisa Bonet

Jason Momoa i Lisa Bonet zvanično su muž i žena. Iako se spekuliralo da je zvijezda Game of Thrones i glumica Cosby Show-a stali pred matičara prije deset godina, izvor je potvrdio „People“ magazinu da su se vjenčali početkom oktobra  ove godine. Momoa i Bonet su se upoznali 2005. godine,  kćerku Lolu su dobili 2007., a sina Nakou-Wolfa, godinu poslije. Momoa je također očuh Lisine kćerke Zoë Kravitz, koju je dobila s Lennyjem Kravitzom.

JULIA & PRESTON

Preston J.Cook i Julia Stiles

Glumica Julia Stiles pred oltar je prošetala prije nego što se porodila Julia je potvrdila da su se ona i njen zaručnik Preston J. Cook vjenčali u septembru ove godine. Potvrđujući vijest za E! News, glumicin glasnogovornik je otkrio kako je par izgovorio sudbonosno DA na intimnoj ceremoniji na plaži s prijateljima.

RUSSELL & LAURA

Russell Brand i Laura Gallacher

Russell Brand je ozvaničio dugogodišnju vezu s Laurom Gallacher u Engleskoj, na intimnoj ceremoniji upriličenoj u blizini njihovog doma u Henley-on-Thamesu u Oxonu krajem augusta. Nakon oficijelnog dijela vjenčanja, zvanice su uživale u zabavi s indijskom temom. Par ima devetomjesečnu kćerkicu Mabel.

JOSIE & THOMAS

Josie Bissett i Thomas Doig

Zvijezda nekada popularne serije „Melrose Place““ Josie Bissett u julu ove godine se udala za biznismena Thomasa Doiga.Glumica je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju s vjenčanja uz koju je napisala: “Sretno do kraja života“.

PIPA & JAMES

Pippa Middleton i James Matthews

Sestra vojvotkinje Catherine, Pippa Middleton u maju je rekla „Da“ milijarderu Jamesu Matthewsu,u crkvi St. Mark u Berkshireu, u blizini Pippinog porodičnog

 

 


 

Pročitajte još