Srce Amela Tuke osvojila je prelijepa Zeničanka

Piše: Redakcija

Povodom slijetanja prvog aviona kompanije Qatar Airways, na relaciji Doha-Sarajevo na Međunarodni aerodrom Sarajevo, u Vijećnici je prošle srijede upriličena gala večer, kojoj su prisustvovale poznate osobe iz različitih sfera javnog života. Među zvanicama su bili naši proslavljeni sportisti: teniser Damir Džmhur, koji je stigao u društvu oca, te atletičar Amel Tuka, koji se crvenim tepihom prošetao s djevojkom. Ovo je bilo i prvo predstavljanje lijepe Zeničanke koja je osvojila srce našeg najboljeg atletičara. Amel je inače samozatajan kad je riječ o privatnom života, no, momak koji ovu zemlju čini godinama ponosnom, za magazin “Azra” uvijek napominje koliko mu je porodica važna i skladan privatni život.

-Djevojku sam upoznao mnogo prije ovog uspjeha. Bila je uz mene sve vrijeme i veoma sam zahvalan Bogu koji me počastio time da je upoznam. Mislio sam da takve djevojke ne postoje, ali ipak postoje. Ponosim se što pored sebe imam nju i mir koji dolazi s njom – kazao je za “Azru”.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti