Shakira i Pique s djecom u šetnji: Za tugu na pjevačicinom licu krive glasnice ili…?

Piše: Redakcija

Posljednjih mjeseci se šuškalo kako su se španjolski fudbaler Gerard Pique i pjevačica Shakira razišli, no ubrzo su njihovi glasnogovornici demantirali ovu vijest ustvrdivši kako je između para sve uredu. Da su zajedno potvrdile su i njihove posljednje paparazzo fotografije sa sinovima Milanom i Sashom. No, Shakirino lice na njima je zabrinuto. Da li je uistinu u njihovom odnosu sve ok, ili se radi o nečemu drugom? Ako je suditi prema pjevačicinom saopćenju, tuga na licu je rezultat otkazivanja njene svjetske turneje kojom promovira novi album. Prvi koncert trebala je održati ove sedmice u Lanxess Areni u Kölnu u Njemačkoj, ali se svojim fanovima izvinula i poručila kako je nastup morala otkazati zbog oštećenih glasnica.

– Tokom posljednjih nekoliko dana na probama sam, nažalost, oštetila glasnice i liječnici su mi naredili da ih moram odmarati kako ih ne bi još više oštetila. Zbog toga trenutno ne mogu nastupati i razočarana sam što neću održati svoj prvi nastup u Kolnu – navodi se u Shakirinom službenom saopćenju.

Nakon Njemačke, čeka je do kraja sedmice nastup u Parizu za koji se fanovi nadaju da neće biti otkazan.

– Zahvaljujem vam od sveg srca na podršci i ljubavi koju ste mi pokazali. Nadam se da će vam se čekanje isplatiti i vidimo se uskoro – kazala je Shakira dodajući kako njeni saradnici već traže slobodan termin za održavanje koncerta u Njemačkoj.

Uz Shakiru je i njena majka koja joj pomaže u brizi o djeci

Shakira i Pique s djecom: Pjevačica je zbog problema s glasnicama morala otkazati koncert u Njemačkoj

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti