Slavni parovi: A što ćemo ljubav kriti

Piše: Redakcija

Postoje parovi koji svoj privatni život žive javno, dok ima i onih koji ga skrivaju što je moguće više od očiju javnosti. Akterima naše priče je zajedničko to da su svi diskretno uživali u svojim ljubavima i skrivali svoj emotivni život od javnosti.

Osvajač Wimbledona, teniser Goran Ivanišević i njegova 11 godina mlađa izabranica, radijska i TV voditeljica Nives Čanović upoznali su se prije godinu, ovog ljeta tajno zaručili, a kako javljaju mediji u Hrvatskoj, prije nekoliko dana i tajno vjenčali.

Goran iza sebe ima jedan brak, s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović s kojom ima i dvoje djece; 14-godišnju kćerku Amber i desetogodišnjeg sina Emanuela.

Glumica Katie Holmes svoju ljubav s kolegom, glumcem Jamieom Foxxom je skrivala dugih pet godina, prije nego što su se zajedno s rukom u ruci ove godine pojavili na plaži u Malibuu. Razlog zbog kojeg je krila ljubavnu vezu je rigorozni predbračni ugovor koji je potpisala prije vjenčanja s glumcem Tomom Cruiseom, s kojim je dobila i kćerku Suri. U njemu se navodi da joj je zabranjeno pet godina od razvoda javno izlaziti s drugim muškarcem, a također nijedan od njenih eventualnih partnera nije se mogao približiti njenoj kćerki Suri. Kako ugovor nakon pet godina više ne važi, Katie se slobodna prepustila ljubavnoj idili s Foxxom, s kojim je nedavno u Los Angelesu proslavila i njegov 50. rođendan.

Samo najuži članovi njihovih porodica su znali da bivša teniserka Anna Kournikova i njen dugogodišnji momak čekaju blizance. Zato je vijest koja je stigla krajem decembra da su postali roditelji, bila iznenađenje za sve njihove fanove. Ana i Enrique duže od godinu uopće se nisu mogli vidjeti zajedno.

Da je srce princa Harryja osvojila američka glumica Meghan Markle, javnost je saznala tek nakon pola godine.

– Hodali smo u tajnosti otprilike šest mjeseci prije nego što su mediji saznali za našu vezu, i ja sam sve to vrijeme radila – jedino što se promijenilo jeste percepcija ljudi. Ja se nisam nimalo promijenila. I dalje sam osoba koja sam bila, nikad me nije definirala niti jedna ljubavna veza – ispričala je Meghan prije nekoliko mjeseci za „Vanity Fair“, čime je potvrdila da je veoma zaljubljena u princa. Par će se vjenčati 19. maja u Velikoj Britaniji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti