Slavni zimuju u velikom stilu

Piše: Redakcija

Glumački par Goldie Hawn i Kurt Russel zimske praznike tradicionalno provode u planinama Colorada, u popularnom zimovalištu Aspen. Sudeći prema zabilježenim fotografijama, njih snježna mećava nije spriječila da uživaju u shoppingu i šetnji. No, oni nisu jedini koji se pridržavaju tradicije kada je o zimskim praznicima riječ. Belgijska kraljevska porodica tradicionalno zimuje u švajcarskom mjestu Verbiru, a snježni prekrivač iskoristili su da ispoziraju za idiličnu porodičnu fotografiju, što je uradio i poznati američki glumac  Ryan Phillippe. Ipak, postoje i oni koji uživaju u zimskim sportovima. Tako je glumica Denise Van Outen izabrala skijanje, dok je bogata nasljednica prvog čovjeka Formule 1, Tamara Ecclestone s kćerkom Sophiom uživala u sankanju ispred sestrinog doma u Los Angelesu. Naime, Tamarina sestra Petra je svojoj trogodišnjoj sestričini platila dostavu vještačkog snijega, kako bi i ona mogla uživati u zimskim radostima.

Glumački par Goldie Hawn i Kurt Russel zimske praznike tradicionalno provode u popularnom zimovalištu Aspen

 

 

Belgijski kralj Philippe i kraljica Mathilde s djecom na zimovanju u švicarskom selu Verbier

Mariah Carrey s blizancima u Aspenu

Novogodišnje praznike holandski princ Frederik i supruga princeza Mary proveli su u toploj Australiji. Temperatura od plus 40 prijala je princezi Mary, rođenoj Australki, kao i njihovo četvero djece; Christianu, Izabeli i blizancima Vincentu i Josephine. Par i njihova djeca uživaju na obližnjim plažama Sydneyja, gdje su usidrili i svoju 37 metara dugu luksuznu jahtu.  Princeza je sve zadivila svojom vitkom figurom.

Mariah Carrey je svoje mališane, kćerku Monroe i sina Moroccana odvela do Aspena. I njoj je baš kao i glumačkom paru Goldie Hawn i Kurtu Russelu Aspen omiljena zimska destinacija.

 

 

 

Pročitajte još