Olivia Munn: Otkrila ko ju je nagovorio da zamrzne jajašca

Piše: Redakcija

Osim što je party uglednog časopisa „Vanity Fair“ prilika da se pokažu skupocijene dizajnerske haljine, također je prilika i za takozvanu zlatnu večeru, kojoj mogu prisustvivati samo odabrani. A na večeri se uvijek pronađe i neka zanimljiva tema. Ovoga puta Olivia Munn, 37-godišnja glumica je ispričala kako je zamrznula jajne ćelije, i da joj je dragocijene savjete za postupak dala Kim Kardashian West, koja je na taj način dobila svoje treće dijete. Naime, nakon što je rodila kćerku North i sina Sainta, surogat majka je prije nekoliko sedmica na svijet donijela njeno i Kanyeovo treće dijete, kćerku Chicago.

Kim Kardashian i Olivia Munn godinama su dobre prijateljice

-Željela sam to učiniti pa sam je nazvala da mi ispriča sve o tome. Kim me zapravo ohrabrila pa sam otišla doktoru. Nas dvije smo prijateljice već godinama, već jako jako dugo. I jako sam ponosna na sve što je ona napravila. Ona je stvarno dobar čovjek u pravom smislu te riječi. A ako vas nešto interesira ona sigurno zna sve o tome – kazala je Munn, naglasivši da bi i druge žene trebale zbog svog potomstva razmisliti o pohranjivanju jajnih ćelija.

Olivia na partyju časopisa Vanity Fair tokom ovogodišnje dodjele nagrada Oscar

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti