Milić Vukašinović o kćerkinom pokušaju da se ubije: Ona je dugogodišnja narkomanka

Piše: Redakcija

Nakon što je u javnosti odjeknula priča da je kćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, pokušala da se ubije, oglasio se i bivši bubnjar.

– Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam s njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem s njom. Da se razumijemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvijek događa kada krizira i ne bih volio da o tome govorim javno. Kao ocu mi nije lako zbog svega ovoga – rekao je Milić za “Blic”.

Prema njegovim tvrdnjama, 35-godišnja Maja se posljednjih godina bori s posljedicama korištenja narkotika.

– Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kad god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću vidjeti šta se dešava. Bilo je ovoga i prije. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo jučer, sve je ovo svježe još – završio je Vukašinović.

Image result for milić vukašinović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti