Glasine o razvodu ne prestaju: Oglasila se i porodica Beckham

Piše: Redakcija

O razvodu Victorije i Davida Beckhama šuška se već neko vrijeme. Do sada su bivša „Spajsica“ , a danas i više nego uspješna modna dizajnerica i njen suprug, penzionisani fudbaler, šutjeli na glasine, ali ove sedmice Victorijina glasnogovornica je odlučila progovoriti u ime para.

-Kakva glupost, lažna vijest koja kruži društvenim medijima. To je sramota za one koji su pustili takvu glasinu – kazala je glasnogovornica.

Usred glasina o kraju 18-godišnjeg braka, Victorija je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju sa kćerkicom Harper koja je Davidova mezimica, uz opis: „Jutarnje maženje, toliko ljubavi, volimo te i nedostaješ nam Davide“.

Victoria i David su se vjenčali 1999.godine

Par sa sinovima i kćerkom

Dok je njegova porodica ostala u Londonu, David je spakovao kofere i odlučio u Americi ostvariti svoj dugogodišnji san. Prije nekoliko mjeseci je u Miamiu osnovao novi klub koji će biti dijelom profesionalne fudbalske lige MLS, u kojoj učestvuju klubovi iz SAD-a kao i nekoliko klubova iz Kanade. Za to vrijeme ostatak njegove porodice, supruga Victorija i njihovo troje djece; kćerkica Harper, te sinovi Cruz i Romeo će ostati u njihovom porodičnom domu u Londonu. Najstariji sin Brooklyn je već promijenio adresu i on nastavlja studij fotografije i život u New Yorku.

Život na dvije adrese za sada funkcionira, a ako je vjerovati saopćenju, funkcionirat će i ubuduće.

David (43) i Victoria (44) vjenčali su se 1999.godine u Irskoj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti