Ove ljepotice će zapaliti tribine Svjetskog prvenstva

Piše: Redakcija

Rusija će za danas postati centar svijeta za ljubitelje fudbala jer počinje Svjetsko prvenstvo 2018., koje će trajati do 15. jula kada se igra finalna utakmica. Osim utakmica atrakcija će biti i neke supruge ili djevojke poznatih fudbalera koje će im u ovom takmičenju dati maksimalnu podršku s tribina.

U nastavku pogledajte najljepše dame:

Joana Sanz je supruga brazilskog reprezentativca Danija Alvesa. Joana je španski model, a vjenčali su se prošle godine na Ibizi. Par trenutno živi u Parisu jer Dani igra u Paris Saint Germainu. Gdje god da se pojave, simpatični Dani je u sjeni svoje atraktivne supruge.

Antonella Roccuzzo je supruga popularnog  Messija koji igra u FC Barceloni, a na Svjetskom prvenstvu predstavljat će rodnu Argentinu.  Messijeva ljubav iz djetinjstva s kojom ima dvoje djece, dječake Thiaga i Matea, postala je njegova supruga prošle godine.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri oduvijek su bili jedan od omiljenih regionalnih parova, a na skladnom odnosnu zavide im mnogi. Par se vjenčao u junu 2015., a u braku su dobili dvije kćerkice.

Georgina Rodriguez partnerica je poznatog Cristiana Ronalda. Španska ljepotica u koju se slavni portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo zaljubio 2016. godine svima je dokazala da je i više nego dobar materijal za mamu, pogotovo kad je u manje od dvije godine od mlade djevojke postala majka četvero djece. Prvo Cristianovo dijete je Cristiano Jr. kojeg je prije osam godina rodila surogat majka. Cristiano se potom opet odlučio za sličan aranžman te mu je druga surogat majka u junu prošle godine rodila blizance Matea i Evu, u trenutku kad je njegova mlada djevojka već bila trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom – kćerkicom Alanom Martinom koja je rođena u novembru prošle godine.

Carol Cabrino supruga je brazilskog reprezentativca Marquinhosa. Carol je rođena 1993., a skoro dvije godine je u braku s fudbalerom francuskog PSG-a. Poznata je kao pjevačica koja je učestvovala u brojnim takmičenjima na muzičkim audicijama u domovini. Zbog prirode posla kojim se bave, Carol i Marquinhos moraju da žive odvojeno, međutim to ih ne razdvaja u ljubavi. Svoju ljubav krunisali su i kćerkicom koju su dobili krajem prošle godine.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti