Gdje je danas Beckhamova ljubavnica: Zbog nje je Victorija ludjela

Piše: Redakcija

Najpoznatiji britanski par, David (40) i Victoria Beckham (41) vjenčali su se 1999. godine i danas u njihovom odnosu vlada porodična idila. No, nije uvijek u njihovom braku sve bilo divno i sjajno. Davida se povezivalo s nekoliko djevojaka, a najveća afera bila je 2004. godine. David je tako sredinom ljeta 2003. spakirao kofere i sam otputovao u Madrid, zbog životne prilike koju je dobio sa svojim klubom u kojem je igrao. Uskoro će se pokazati da je to bila velika pogreška.

U novoj sredini menadžeri su mu odmah dodijelili osobu koja je bila zadužena olakšati mu snalaženje i pomagati mu u svakodnevnom životu. Bila je to kćerka nizozemskog diplomate, Rebecca Loos. Pametna i zgodna od prvog trenutka obasipala je svog novog šefa pažnjom koja mu je toliko nedostajala i dan za danom između njih se sve više brisala granica između poslovnog i privatnog odnosa.

Slikovni rezultat za david beckham and rebecca first picture in public

Prvi put fotografi su ih zatekli 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima Rebecca i David čavrljaju poput intimnih prijatelja, Beckhami su hitno dali objavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. No mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri David i Loosova zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

Prema jako dobro upućenom izvoru Beckham je već u automobilu počeo ljubiti svoju asistenticu. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao cijelu vječnost na ovaj trenutak. U hotelu Beckham je djelovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svjetla u svojoj sobi.

Victorija je prijetila Rebecci

Nekoliko sati kasnije ona je napustila njegov apartman. Iduće večeri opet su se sreli u tapas-baru. Svjedoci su tvrdili da su se sve vrijeme doticali nogama ispod stola, a nakon večere ponovo su se vratili u hotel.

REBECCA LOOS - former PR to David Beckham. Pic: Fr | Autor: Francesco Guidicini/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

REBECCA LOOS

Nekoliko dana kasnije njihova veza nije više bila tajna. Čim je to saznala, Victorija je bijesno nazvala Rebeccu i zaprijetila joj da se drži podalje od Davida, pa je Loosova uskoro dobila u agenciji novi angažman. No par se ponovno sreo 22. septembra 2003. u prostorijama Real Madrida na proslavi Ronaldovog rođendana. Iako su na party stigli odvojeno i tokom cijele večeri izbjegavali bilo kakav kontakt, nakon slavlja su se zajedno uputili do Beckhamovog hotela.

Povezana slika

Mediji su brujali o ovoj aferi

Izvor tvrdi da te večeri nisu vodili ljubav, ali da je među njima ipak bilo seksualne privlačnosti. No tri mjeseca kasnije, u decembru, nekoliko dana prije posljednje utakmice u Madridu, par je ponovo proveo nekoliko sati u njegovom hotelskom apartmanu.
Konačni razlaz s Rebeccom najavio je David tako što je napustio njenu agenciju SFX i pridružio se PR agenciji koju je angažirala Victorija. Ali i nakon toga nastavili su razmjenjivati SMS poruke eksplicitnog sadržaja.

Slikovni rezultat za rebecca loos david beckham

Victorija i Rebecca su se poznavale, te su zajedno pratile Davidove utakmice

Plakala je u avionu

Konačno, Rebecca Loos je izgubila strpljenje i progovorila je za medije. Bilo je to uoči božićnih praznika, kad se Victorija s djecom, svojim roditeljima i sestrom, te Davidovim ocem i majkom pripremala za zimovanje u Švicarskoj gdje im se trebao pridružiti i David. Na sam dan putovanja skandal je eksplodirao, a novinari su pohitali na aerodrom ispratiti Victoriju i porodicu. Vidno blijeda i bez šminke s velikim tamnim naočalama koje nije skidala, prošla je pored njih šutke, noseći u naručju mlađe dijete.

Svi su se ukrcali u avion za Ženevu, a putnici u business klasi svjedočili su da je Victorija provela let u suzama, gledajući kroz prozor, dok ju je njena sestra tješila. Dok se vozila prema aerodromu razgovarala je s prijateljicom na telefon i analizirala SMS poruke koje je njen suprug slao Rebecci i koje više nisu bile dio njihove intime.

84th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Victorija je tvrdila da po tonu poruka ne može prepoznati Davida jer njoj nikad nije slao takve SMS-ove, pa čisto sumnja da bi to učinio osobi koju jedva da poznaje nekoliko mjeseci. S druge strane mučilo ju je što je dobro poznavala kako funkcioniraju mediji i bila je svjesna da novinari barataju s previše detalja i činjenica, a da bi sve to bila izmišljotina.

U vezi Rebeccinog istupa oglasio se i David. Uoči leta za Švicarsku preko svojih glasnogovornika je poručio:

– Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati presmiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice.

Nije htjela odustati od ljubavi

Čak i nakon površne analize ove izjave bilo je jasno da ni jednom riječju nije konkretno demantirao Rebeccine izjave. S druge strane Victorijini prijatelji tvrdili su da njoj nije ni na kraj pameti da olako zatraži razvod od Beckhama, te da će se ona za njega boriti do posljednjeg daha.

Tako je i bilo. David i Victorija odlučili su da će nastaviti zajedno živjeti u Madridu i spasiti brak. Već u maju iduće godine Victoria je ponovno ostala u drugom stanju, pa je i  treće dijete – Cruza Davida rodila u februaru 2005. godine u Madridu.

Gdje je Rebecca danas?

Kako se stalno govori o Davidovoj ljubavnici, mediji u Velikoj Britaniji odlučili su istražiti gdje je sada Rebecca i šta radi.

Bivša asistentica Davida Beckhama koja je postala slavna zahvaljujući aferi s Beckhamom i što joj je omogućilo i naslovnicu Playboya, sada je trenerica joge i  živi u Norveškoj, piše The Sun.

Udala se i ima dvoje djece te je posvećena zdravom životu, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima vježba jogu, a često na tim fotografijama jogu radi u toplesu.

View this post on Instagram

✨Chaturanga Dandasana✨ Picture 1 today. picture 2 October 2017 where you can see me struggle and cut it as short as possible. This Asana is one that I truly hated and never thought I would achieve. It has taken me years! When I picked up Ashtanga again a few years ago I was doing this pose on my knees. I had a weak core after both births and found it so hard to get even close to the full pose. What changed? Well I just stopped worrying about it. I decided to do my practice as best as I could, accepting my weaknesses and believing that a regular practice would help me slowly get stronger. This mentality not only helped me to thoroughly enjoy my practice, it also gave me a tremendous mental balance & strength, which is what yoga is all about. Then one day it just happened, and other obstacles in my practice started disappearing. . I absolutely love this asana now and can’t get enough of it! The same goes for all the tough challenges along the way in practice and in life. The hard ones we work at patiently, are the most rewarding. So don’t give up, just keep trying and one day it will happen. That said it is still not perfect but that is not the point. The lesson learned is to focus most on what I can do and let the rest develop in its own time❤️ . . . . #chaturangadandasana #plankpose #corestrength #challenges #practicepracticepractice #dontgiveup #keeptrying #ashtangayoga #yogalove #rebeccaloos #hemsedal #norway

A post shared by Rebecca Loos (@rebecca.loos) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti