Kako izgleda vikend rutina Victorije Beckham?

Piše: Redakcija

Victoria Beckham čak i vikendom ustaje u šest sati ujutro. S četvero djece od kojih su troje još uvijek maloljetni i žive s njom i Davidom, Victoria ustaje prije svih kako bi sve pripremila za njihov zajednički dan. Nakon buđenja, Victoria se tušira i oblači pa provjerava e-mail kako bi uvijek bila u toku s poslovnim obvezama.

Nakon toga, ostatak je vikenda sasvim posvećen djeci i njihovim dnevnim aktivnostima.

– Djeca su mi uvijek na prvom mjestu –  rekla je Victoria za CGD, no nije sve vrijeme rezervirano samo za njih. Slavna dizajnerica obožava provoditi vrijeme i sa svojim suprugom Davidom pa kad god može koristi priliku da njih dvoje vrijeme provedu nasamo.

No, i vikendom se teško odvaja od posla pa često mora poslušati svoju asistenticu koja je uvijek upozorava da radi previše, otkrila je za britanski Elle prošle godine i dodala: 

– Jednog vikenda Harper nije htjela ići na balet, Cruz nije htio na boks, a Romeo na tenis, pa smo proveli cijeli dan kod kuće. Tad sam napokon imala vremena sjesti i uzeti svoj Kindle u ruke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti