Tiffany Trump: Kćerka koje se Donald stidi

Piše: Redakcija

Tiffany Trump možda ovo ljeto provodi zabavljajući se po žurkama, ali mediji saznaju da se ne provodi baš dobro. Najmlađa kćerka aktuelnog predsjednika Amerike, Donalda Trumpa, prolazi kroz “težak period” i to u najvećoj mjeri baš zbog svog oca.

– Prolazi kroz težak period – neimenovani izvor otkriva magazinu “People”.

– Raskid s dugogodišnjim dečkom je i dalje jako muči, ali i cijela negativna slika i pažnja usmjerena na njenog oca joj izaziva veliki stres.

Tiffany i Donald Trump su cijelog života imali komplikovan odnos, ali činjenica da je njen otac predsjednik Amerike, odnos je dodatno pokvario.

– Sada je mnogo gore – otkriva izvor.

Povezana slika

Donald Trump i Tiffany

Još u aprilu, kada je Tiffany posljednji put viđena s Donaldom, Melanijom i ostatkom porodice, osjećala se netrpeljivost s obje strane.

– Još od inauguracije, Tiffany i njen otac nisu razgovarali, ponekad i mjesecima, a viđali se nisu još i duže. Posljednji put kada se vidjela s porodicom bilo je neprijatno i nije se osjećala dobrodošlom – objašnjava izvor. Dio lošeg odnosa, potiče iz toga što Tiffany i Donald Trump imaju različite političke stavove. Prošlog mjeseca,Tiffany Trump je učestvovala na demonstracijama pod nazivom “March for Our Lives”, a sliku toga je podijelila i sa svojim prijateljima i fanovima preko društvene mreže Instagram. Zanimljivo, dvadesetčetvorogodišnja Tiffany je prije samo nekoliko dana viđena na nekoliko žurki u Londonu, u isto vrijeme kada je više od 250.000 ljudi protestvovalo protiv njenog oca u tom istom gradu. Skoro je fotografisana i u društvu svoje majke, a bivše supruge Donalda Trumpa, Marle Maples u Londonu.

Slikovni rezultat za tiffany trump and mother

Tiffany Trum s mamom Marleom

Pročitajte još