Milena Dravić: Nedostaje mi Dragan da mu se nasmijem i da mi namigne

Piše: Redakcija

Iako je sama po sebi velika zvijezda srpske kinematogafije, Milenu Dravić nekako smo uvijek posmatrali u paru s Draganom Nikolićem. Nažalost, prije skoro dvije i po godine ostala je bez svog partnera, kolege i prijatelja. Iako fizički više nije tu, za nju je, kako ističe, Dragan uvijek prisutan.

Svog budućeg supruga upoznala je prije skoro 50 godina na snimanju filma “Horoskop”, a tajno su se vjenčali 3 godine kasnije, 1972. godine. Od tih sedamdesetih godina pa sve do danas bili su jedan od najpoznatijih glumačkih parova. Proslavili su se zahvaljujući svojom nevjerovatnom glumom u filmovima i televizijskim serijama i zajedničkoj saradnji.

Iako je Dragan 2016. godine izgubio borbu sa teškom bolešću, njegov gubitak bio je iznenadan i težak ne samo za Milenu, već i za mnogo ljude.

Ekskluzivno za magazin “Gloria” filmska diva Milena Dravić željela je da se u razgovoru o svojim nagradama i filmskih uloga prisjeti i svog supruga i još jednom mu oda počast.

Za Milenu Dragan je bio jedna posebna i velika podrška. Zahvaljujući njemu, kako kaže, desile su joj se mnoge lijepe stvari u životu.

– Dragan je još tu za mene. To nije moja fikcija. Bez tog osjećaja da je tu ne znam da li bih mogla dalje. Nedostaje mi, da mu se nasmijem, da mi uzvrati onaj njegov pogled i namigne – objašnjava Milena.

Dragan i Milena nikad nisu imali djece, a Milena je istakla da ni za čim konkretno ne žali što Draganu za života nije rekla, a željela je. Svjesna je da im je glumački posao oduzimao mnogo vremena, pa čak i onog koje je trebalo da provedu zajedno.

– Trebalo je da budem više sa njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u film, ali u najtežim trenucima bili smo upućeni jedno na drugo – rekla je Milena.

Za nju će njen suprug zauvijek ostati u mislima kao veliki džentlmen, osoba koja je voljela život i kao neko ko se stalno trudio da je nasmije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti