Zvezdana Stojaković: Petar želi da mu se brat zove Faruk

Piše: Redakcija

Zvezdana sa sinom Petrom: Veoma se raduje dolasku brata 

U domu Zvezdane Stojaković, voditeljice emisije „Sav Taj Sevdah“, koja se emitira u programu Face televizije, vlada prava sreća. Početkom septembra Zvezdana će roditi drugo dijete, sina, čijem se dolasku veseli cijela porodica, suprug Boris, s kojim je u braku pet godina, te njihov četverogodišnji sin Petar.

– Ulaskom u 2018. godinu poželjeli smo da imamo drugo dijete i smatrali smo da je pravo vrijeme za to. Prije nego sam uradila test za trudnoću, znala sam da sam trudna, bila sam previše razdražljiva i često sam plakala. Vijest je bila sjajna, podjednako smo se obradovali i suprug i ja. Petar je jako emotivan i osjećajan dječak, voli bebe, djecu, društvo i jako je pažljiv i nježan, a s druge strane,vrlo odgovaran za dječaka koji ima četiri godine. Kada sam mu rekla da će dobiti brata, bio je oduševljen, ali je također i skrivao vijest od svih, jer smo mu rekli da je to naša tajna – kaže Zvezdana za „Azru“.

Nemam poroke

S obzirom na to da je ovo njena druga trudnoća, spremno je dočekala sve promjene i izazove koje blaženo stanje nosi.

– Šest mjeseci mi je prošlo veoma brzo, nisam ni osjetila da sam trudna, iako je ova trudnoća bila drugačija od prve. Na početku sam imala mučnine, nisam povraćala, ali bilo je neugodno i jedino mi je bilo lakše dok jedem i to samo kifle, koje sam tokom dana znala pojesti ne znam ni broj. I u ovoj trudnoći uživam, iako moram priznati, zaboravila sam kako je biti trudna i nositi stomak, a pogotovo jer mi je sada stomak veći nego s Petrom. U prvoj trudnoći sam bila paničar i samo sam osluškivala da li me nešto boli ili da li je sve uredu. Sada sam opuštenija, ali me je strah porođaja. Nemam poroke tako da se nisam morala odreći ni cigareta, kafe, niti alkohola. Samo više vodim računa da unosim namirnice bogate željezom – kaže Zvezdana.

Kompletnu priču sa Zvezdanom čitajte u aktelnom broju magazina Azra.

Foto: Jelena Nišić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti