Video: Izvukli smo ime sretne dobitnice besplatne vozačke obuke

Piše: Redakcija

Od 12. augusta naše cijenjene čitateljice mogle su okušati svoju sreću i osvojiti besplatnu vozačku obuku koju najsretnijoj poklanja Autoškola „Safe Driver“ i instruktorica Aldina Pecikoza.

Čitateljice su kroz četiri broja našeg magazina imale priliku sakupljati kupone s dijelovima logotipa Autoškole „Safe Driver“ te na taj način dobiti cijelu fotografiju i poslati je na adresu magazina „Azra“.
Na izvlačenju imena dobitnice ove vrijedne nagrade s nama je bila predstavnica Autoškole „Safe driver“ Minela Đip, koja je izvukla kovertu s imenom sretne dobitnicu. Minela je prošla obuku vožnje s Autoškolom “Safe Driver” i položila iz prve.
Nakon što je provjerena ispravnost kupona i ispunjeni svi uvjeti učešća, pripala nam je čast objaviti da je dobitnica besplatne vozačke obuke: JASMINA MRŠEVIĆ iz Sarajeva.


Molimo sretnu dobitnicu da se javi Redakciji „Azre“ (tel. 033 281 444, 033 281 426) radi informiranja o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) potrebno je pozvati putem telefona.

Pogledajte video s izvlačenja:

 

Pročitajte još