Danijela Vranić i Toni Cetinski se pokajali zbog estetskih zahvata

Piše: Redakcija

Brojne poznate ličnosti podvrgnule su se estetskim zahvatima, no postoje oni koji su se zbog takvih postupaka pokajali. Danijela Vranić uradila je liposukciju cijelog tijela. Sedam sati bila je na operacionom stolu. Nakon zahvata  nije vidjela rezultate i nije joj se dopala nova građa, jer je ličila na Kim Kardashian.

– Sedam sati sam bila na operacionom stolu, u jednom trenutku sam se čak probudila iz anestezije i kao kroz maglu čula hirurge kako pričaju, pa su me ponovo uspavali. Evo, prošlo je dva i po mjeseca od operacije, sada bi trebalo da vidim rezultate, a ne vidim apsolutno nikakvu promjenu. Čak mi je promijenio i oblik građe, pa mi je dodao obline na svoju ruku iako to nisam tražila, pa sada izgledam kao Kim Kardashian, što je meni užasno – kazala je Danijela.

I pjevač Toni Cetinski je priznao kako je uradio liposukciju stomaka. Iako je redovno vježbao i pazio na ishranu “pivski stomak” ga je posebno nervirao. Nakon operacije nosio je steznik i nije mogao da veže pertle na patikama.

– Pazim šta jedem i vježbam, ali nikako ne mogu da se riješim stomaka, a čak ne pijem ni pivo. O tome sam jednog dana razgovarao s prijateljem koji se bavi estetskom hirurgijom i on mi je rekao da problem mogu riješiti liposukcijom, pa sam otišao na taj zahvat – kazao je Toni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti