Recept za ljepšu kosu: Prvo balzam, pa šampon!

Piše: Redakcija

Kako kaže, ova tehnika se pokazala vrlo uspješnom budući da nakon pranja čini vašu kosu sjajnijom i bujnijom. Regularna tehnika pranja kose činila je da se njena kosa umasti nakon samo jednog dana, dok bi krajevi ostajali suhi.

Stoga, ako prvo stavite balzam i ostavite ga nekoliko minuta, pa tek onda nanesete šampon vaša kosa će biti bujnija i manje će se mastiti do sljedećeg pranja.

– Isprobavam ovu tehniku nedjelju dana i moja kosa već djeluje ljepše – jedan je od komentara, dok se još jedna blogerka nadovezala riječima da ovo primjenjuje već godinama.

Alison je također podijelila još jedan značajan savjet: “Prije balzama budite slobodni da stavite i ulje na kosu”.

Dok mnogi dijele pozitivno iskustvo s pranjem kose obrnutim redoslijedom, drugi savjetuju da je to djelotvorno samo za normalnu i masnu kosu, dok suhoj odgovara stara „uobičajena“ tehnika pranja kose.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti