Razvod se ponekad isplati: Slavica Ecclestone je jedna od najbogatijih žena svijeta

Piše: Redakcija

Slavicu Ecclestone (60) je Celebrtiy Net Worth stranica proglasila jednom od najbogatijih ljudi na svijetu. Slavica je zasjala na visokom šestom mjestu, a prije nje su zauzeli mjesta George Lucas, Steven Spielberg, Oprah, Paul McCartney i Jami Gertz.

Na listi najbogatijih manekenki svih vremena, Slavica je zauzela prvo mjesto s 1,2 milijarde dolara imovine. Na istoj listi se, nešto niže na popisu, nalaze i njene kćeri Tamara (33) i Petra (29).

Slavica je većinu novca stekla udajom za ‘kralja’ Formule 1, Bernija Ecclestonea (87), a godinama je bila angažirana za njegova promotivna događanja. Njihov razvod je drugi najskuplji razvod svih vremena, a Slavica je ‘profitirala’ s milijardu KM više na računu.

Nakon razvoda od milijardera Bernieja 2009., gospođa Ecclestone je  često u Dubrovnik dolazila u društvu kćerki Petre i Tamare, a prije nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Sarah Ferguson (58), vojvotkinju od Yorka, inače bivša supruga princa Andrewa (58), brata poznatijeg Princa Charlesa. 

Kako pišu hrvatski mediji, Slavica je u blizini Stona na Pelješcu kupila imanje vrijedno 2.5 miliona eura. 

Slavica Ecclestone rođena je  u rijeci 1958 kao Slavica Radić, a nje na porodica potiče iz okoline Laktaša. U mladosti se bavila manekenstvom, a 1982. upoznala je Bernija Ecclestonea. S njim je u braku bila 23. godine. Bili su neobičan par, uz 28 godina dobne razlike, a bogati Bernie bio je od supruge niži cijelih 30 centimetara. Njihov brak bio je problematičan, a Bernie je čak od supruge često dobivao i batine. Ipak, tvrdio je da ju je volio. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti